IK DOE wat bij me past

 

IK DOE
    wat bij me past

NLP™ Practitioner Opleiding

Coach worden van je eigen leven. Dat wil toch iedereen?
Onze omgeving verandert continu. En wat doe jij? Haal je eruit wat erin zit? Of denk je dat er meer mogelijk is? De NLP Practitioner Opleiding is dan een logische eerste stap voor de ontwikkeling van de juiste communicatieve vaardigheden en Persoonlijk Leiderschap.

Door een unieke, modulaire opbouw van onze NLP Practitioner Opleiding onderscheiden wij ons van de meeste andere NLP-opleidingen. Alle facetten van NLP blijken als een puzzel in elkaar te vallen. Door het samensmelten van deze logische verbanden ontstaat een grote synergie.

IGORIGOR is onder NLPinEindhoven aangesloten bij The Society of NLP.

MEERINFORMATIE

NLP™ Practitioner Dagopleiding

Uniek in Nederland!
De Groeiacademie komt naar IGORIGOR! Alex Peeters en Marleen Devsich, Belgische grootheden op het gebied van NLP verzorgen de NLP™ Practitioner dagopleiding in Eindhoven.
Starten met jou! Zorgen dat jij nog beter wordt in je werk. Je doelen binnen handbereik. Dat bereik je met deze opleiding. Speciaal gericht op mensen die in hun zakelijke leven net dat stapje verder willen komen.

IGORIGOR is onder NLPinEindhoven aangesloten bij The Society of NLP.

MEERINFORMATIE

Leergang Management

Ooit in jouw loopbaan kwam het moment, dat je leidinggevende werd. Misschien is het altijd je droom geweest. Of kon je doorstromen naar een hogere functie en nam je deze kans met beide handen aan. In veel gevallen is een leidinggevende positie een plek in de organisatie die mensen verdienen op basis van hun prestaties of hun werkduur. Al dan niet vooraf gegaan door een assessment.

Sommigen zijn geboren leiders. Andere leren dit in de loop der jaren. Vast staat, dat leidinggeven een vak op zich is. Het bestaat naast je rol als vakman of professional in de branche waarin je werkzaam bent. Leidinggeven betekent samenwerken met anderen. Een plaats invullen, waar je verantwoordelijkheden draagt voor jouw mensen, de stakeholders van je team en voor de leidinggevenden boven je.

Zoek jij de competenties om concrete resultaten te boeken met jouw team?
Ontwikkel jij binnenkort de beste technieken om optimaal te kunnen samenwerken?
Wil jij de flexibiliteit van jouw persoonlijkheid vergroten om meer en beter te presteren in jouw werkveld?

MEERINFORMATIE


igorigor_transparent
 
WAT PAST BIJ JOU?

Leergang Management

Zoek jij de competenties om concrete resultaten te boeken met jouw team? Ontwikkel jij binnenkort de beste technieken om optimaal te kunnen samenwerken? Wil jij de flexibiliteit van jouw persoonlijkheid vergroten om meer en beter te presteren in jouw werkveld?


INHOUD

De Leergang Management is ontwikkeld als training voor middelmanagement, met als doel managers te ontwikkelen naar een hedendaagse stijl van leidinggeven. Een stijl waarin ruimte is voor de ontwikkeling van medewerkers, aandacht voor verscheidenheid in persoonlijkheden, focus op de doelstellingen van de organisatie en waarin rekening gehouden wordt met verschillen in competentieniveau en de bijbehorende stijl van leidinggeven.

Alle aspecten van een leidinggevende functie komen aan bod. Wat is leiderschap precies en wat wordt er anno 2016 van een leidinggevende verwacht? En hoe herken ik de behoefte van een medewerker en verbeter ik de onderlinge communicatie met elkaar? Hoe plan ik mijn business, zodat verwachtingen ook daadwerkelijk gehaald worden? Hoe vergroot ik de betrokkenheid van mijn mensen? En wat zijn de juiste prioriteiten? Hoe voorkom ik mismanagement? Hoe delegeer ik verantwoord? Wat is situationeel leiderschap precies en hoe doe ik dat (al)? Hoe ga ik om met weerstand en hoe voer ik een goede dialoog met een medewerker? Verandermanagement, wat is dat precies en hoe leid ik mijn team door een verandering heen?

ikdoe_afbeelding_ZW


RESULTAAT

Na afloop van de Leergang Management kun je:

 • Focus houden op jouw business
 • Concrete doelen stellen
 • Medewerkers ontwikkelen
 • Beter communiceren
 • Constructieve feedback geven
 • Betrokkenheid bij medewerkers vergroten
 • Een goed gesprek voeren
 • De juiste en noodzakelijke beslissingen nemen
 • Snel reageren op veranderingen
 • Als leidinggevende jezelf zijn
 • De daad bij het woord voegen
 • En ben je je bewust van je eigen beperkingen
ikdoe_afbeelding_ZW

COMPETENTIES

 • Persoonlijkheidsprofielen herkennen en begrijpen
 • Prioriteiten stellen
 • Situationeel leidinggeven
 • Feedback geven
 • Verandering managen
 • Haalbare doelen stellen
 • Verandering kracht bijzetten
 • Motiveren
 • Communiceren
 • Plannen en organiseren
 • Mensen betrekken bij activiteiten en doelstellingen
ikdoe_afbeelding_ZW

VOOR WIE?

Dit programma is ontwikkeld voor iedere leidinggevende binnen elke branche of organisatie.

In het bijzonder geschikt voor middelmanagers en projectmanagers zonder leidinggevenden maar met meerdere stakeholders als interne klant of opdrachtgever.

De Leergang Management wordt op HBO-werk- en denkniveau gegeven.
Voorafgaand aan de Leergang heeft u een intake met de trainer, die vaststelt of uw wensen en leerdoelen aansluiten bij het programma.

ikdoe_afbeelding_ZW

OPBOUW

De Leergang Management bestaat uit 4 blokken van 3 resp. 2 dagen.
Module 1 tot en met 3 staan in het teken van managementvaardigheden, persoonlijkheidsprofielen, strategieën, communicatie en leidinggeven.
De laatste module staat in het teken van praktijkervaring in de vorm van een concrete simulatie, waarin alle aspecten van de voorgaande blokken getoetst en verder verbeterd kunnen worden.

Aan het einde van de Leergang stroomt u met een concreet actieplan voor verdere ontwikkeling terug in de organisatie. Want uw ontwikkeling staat immers nooit meer stil.

Aansluitend op de Leergang Management is een verkorte module NLP Practitioner te volgen, waarna het certificaat NLP™ Practitioner kan worden behaald.

ikdoe_afbeelding_ZW

INVESTERING

Je betaalt voor de Leergang Management €4.950,- en dat is inclusief trainingsmateriaal, en gebruik van de ruimte. Dit tarief is vrijgesteld van BTW omdat deze opleiding onder de accreditatie van CRKBO staat.
Voor het uitgebreide lunchbuffet gedurende alle dagen van het programma betaal je €150,- excl. 6% BTW.
De extra module NLP Practitioner duurt 3 dagen en kost €1.200,-, vrijgesteld van BTW, exclusief arrangement en certificaat (€250,- excl. 21% BTW).

Overnachtingen kunnen verzorgd worden op basis van een maatwerkofferte.

ikdoe_afbeelding_ZW
X