IK LEEF mijn eigen leven

Welkom! Je hebt je weg gevonden naar JEZELF.

Bij ons draait alles om:
Je eigen leven leiden… Natuurlijk! Van wie anders?
Van het Concert des Levens maak ik mijn eigen program. Dat klinkt misschien egocentrisch en mensen staan graag klaar om anderen te helpen. Jij alleen bepaalt hoeveel zorg, aandacht en liefde voor anderen en jezelf in jouw levensprogramma thuis hoort. Want wat heb je eraan anderen te helpen, als je er zelf ongelukkig van wordt?

Je eigen leven leiden is het hoogste wat je als mens kunt bereiken, op zoek naar geluk. Stel je eens voor…


 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP. DAT IS NLP.

IGORIGOR

Zelfs de beste coureurs gebruiken navigatie. Soms om ergens vandaan te komen, een andere keer om de eindbestemming te bereiken. Wij gaan ervan uit, dat de kaart niet het gebied is, maar wel overeenkomsten vertoont met het gebied. Heeft iemand een goede kaart, dan kun je zeggen dat je met een professional van doen hebt. Iemand van wie je iets kunt leren.

Iedereen kan iets bereiken in het leven. De excellente leerkracht. De inspirerende leidinggevende. De succesvolle ondernemer. De vrije mens. Dat ben jij, al twijfel je daar misschien soms aan. Het is vooral een kwestie van de juiste route kiezen. Zowel in het dagelijkse leven, als de route in je hoofd.

IGORIGOR is een professional in levensnavigatie. Al meer dan 10 jaar begeleiden we mensen op de weg, het beste uit zichzelf te halen.
Persoonlijk Leiderschap, noemen we dat.

 
  • Je bestemming bepalen
  • De optimale kaart hanteren
  • In opperbeste stemming komen
  • Ter beschikking hebben, wat en wie je onderweg nodig hebt
  • Vormgeven van een omgeving, die je als een maatpak past

Dat is Persoonlijk Leiderschap. Dat is NLP.


 

IGORIGOR
   opleidingen en magic saturdays

De weg naar Persoonlijk Leiderschap verloopt

via een aantal stadia. Ik leef mijn eigen leven is het eindstation, vanwaar je de wereld op de beste manier kunt gaan verkennen.Dit leer je door te kunnen stellen: Ik DOE wat bij me past. Ik OVERWIN mijn angsten, BEREIK mijn doelen, VERTROUW op mijn ervaringen en ik INSPRIREER mijn omgeving.De thema’s die wij voor onze opleidingen gekozen hebben grijpen naadloos in elkaar tot één geheel van groei. Een mens is wat ons betreft gebouwd om gelukkig te zijn en de uitdagingen van alle dag te overwinnen.

IK DOE wat bij me past
 igorigor_logoklein

Hier vind je al onze opleidingen en trainingen

IK DOE WAT BIJ ME PAST
OPLEIDINGEN
NLP Practitioner Opleiding
Leergang Management

LEESMEER        

IK INSPIREER MIJN OMGEVING
OPLEIDINGEN
NLP Master Practitioner Opleiding
NLP Coach Opleiding
Vierkante denkers
Leergang Effectief Communiceren
MAGIC SATURDAYS
Toveren met Taal
Omgaan met Autisme

LEESMEER        

IK VERTROUW OP MIJN ERVARINGEN
OPLEIDINGEN
NLP™ Onderwijs Practitioner
NLP™ Hypnose Practitioner
MAGIC SATURDAYS
Familieopstellingen
Hypnose

LEESMEER        


IK OVERWIN MIJN ANGSTEN
OPLEIDINGEN

MAGIC SATURDAYS
Allergieën overwinnen
Angsten en Fobieën verdwijnen
Van een olifant een mug maken
Rouwverwerking

LEESMEER        

IK BEREIK MIJN DOELEN
OPLEIDINGEN
NLPinéénDAG
Korte Cursus NLP
MAGIC SATURDAYS
Mission Statement
Je Streefgewicht bereiken

LEESMEER        

X