IK LEEF mijn eigen leven

 

IK LEEF
    mijn eigen leven

 

Welkom! Je hebt je weg gevonden naar JEZELF.

Bij ons draait alles om:
Je eigen leven leiden… Natuurlijk! Van wie anders?
Van het Concert des Levens maak ik mijn eigen program. Dat klinkt misschien egocentrisch en mensen staan graag klaar om anderen te helpen. Jij alleen bepaalt hoeveel zorg, aandacht en liefde voor anderen en jezelf in jouw levensprogramma thuis hoort. Want wat heb je eraan anderen te helpen, als je er zelf ongelukkig van wordt?

Je eigen leven leiden is het hoogste wat je als mens kunt bereiken, op zoek naar geluk. Stel je eens voor…


 

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP. DAT IS NLP.

IGORIGOR

Een team komt nergens zonder coaches. Zelfs de beste coureurs gebruiken navigatie. Soms om ergens vandaan te komen, een andere keer om de eindbestemming te bereiken. Wij gaan ervan uit, dat de kaart niet het gebied is, maar wel overeenkomsten vertoont met het gebied. Heeft iemand een goede kaart, dan kun je zeggen dat je met een professional van doen hebt. Iemand van wie je iets kunt leren.

Iedereen kan iets bereiken in het leven. De excellente leerkracht. De inspirerende leidinggevende. De succesvolle ondernemer. De vrije mens. Dat ben jij, al twijfel je daar misschien soms aan. Het is vooral een kwestie van de juiste route kiezen. Zowel in het dagelijkse leven, als de route in je hoofd.

IGORIGOR is een professional in levensnavigatie. Al meer dan 10 jaar begeleiden we professionals op de weg, het beste uit zichzelf te halen.
Persoonlijk Leiderschap, noemen we dat.

 
  • Je bestemming bepalen
  • De optimale kaart hanteren
  • In opperbeste stemming komen
  • Ter beschikking hebben, wat en wie je onderweg nodig hebt
  • Vormgeven van een omgeving, die je als een maatpak past

Dat is Persoonlijk Leiderschap. Dat is IGORIGOR


 

IGORIGOR
   opleidingen en magic saturdays

De weg naar Persoonlijk Leiderschap verloopt

via een aantal stadia. Ik leef mijn eigen leven is het eindstation, vanwaar je de wereld op de beste manier kunt gaan verkennen.Dit leer je door te kunnen stellen: Ik DOE wat bij me past. Ik OVERWIN mijn angsten, BEREIK mijn doelen, VERTROUW op mijn ervaringen en ik INSPRIREER mijn omgeving.De thema’s die wij voor onze opleidingen gekozen hebben grijpen naadloos in elkaar tot één geheel van groei. Een mens is wat ons betreft gebouwd om gelukkig te zijn en de uitdagingen van alle dag te overwinnen.

X