Team

ONS TEAM

 • Testimonial

  Igor van Kaam

  Trainer

  Over Igor van Kaam

  Igor van Kaam is NLP™ Trainer en hoofdtrainer bij NLPinEindhoven. Sinds 2003 is hij NLP™ Master Practitioner en in 2005 startte hij met het verzorgen van NLP Practitioner opleidingen binnen zijn eigen instituut. Daarnaast is hij coach en NLP Therapeut. In 2012 is hij opgeleid tot Opsteller binnen het Systemisch Werk. Igor’s missie is een wezenlijke bijdrage te leveren aan de bewustwording en het geluk van mensen om hem heen, met als doel hieruit zelf geluk en bewustwording te halen.

 • Testimonial

  Cindy Peerlings

  Trainer NLP Practitioner

  Over Cindy Peerlings

  Cindy Peerlings verzorgt de NLP Practitioner opleiding in Tilburg en Eindhoven. Ze is NLP™ Trainer, NLP™ Master Practitioner, NLP™ Coach. Ze werkt freelance als coach en trainer op het gebied van communicatieve vaardigheden, onder andere op een ROC, waaraan zij ook als docent verbonden is.

 • Testimonial

  Lente

  Vaste Assistent

  Over Lente

  Lente maakt sinds april 2013 deel uit van het team bij NLPinEindhoven. Ze is de vaste assistent op kantoor en wordt ingezet bij socialisatietrajecten, allergiebehandelingen en angst. Lente is een Vizsla, een Hongaarse Staandehond, met een uiterst vriendelijk en actief karakter.REFERENTIES

 • Testimonial
  Antoinette Rebel, Docent ROC De Leijgraaf

  De opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik kijk naar wat ik wil, in plaats van wat ik mezelf opleg.

 • Testimonial
  Yvonne van den Heuvel, docent SKPO

  Wat heb ik veel geleerd dit jaar en wat heeft het mijn leven verrijkt. Ik sta op dit moment veel sterker in het leven. Ik ben erachter dat ik zelf aan het stuur zit en dat de verantwoordelijkheid bij mij ligt om meer uit het leven te halen.

 • Testimonial
  Arno, Medewerker Bureau Jeugdzorg

  Het lukt mij in het werk nu beter dan vóór de opleiding, om 'achter' het gedrag van ouders te kijken en daar vervolgens woorden aan te geven. Ouders zijn hierdoor in staat betere keuzes te maken voor henzelf en hun kinderen.

 • Uit evaluaties, 2013

  In de loop der jaren heb ik gemerkt wat NLP voor veel mensen kan betekenen in hun persoonlijke ontwikkeling. Met name het toenemen van zelfverzekerdheid en innerlijke rust heb ik als resultaat waargenomen. Bij het maken van keuzes kan NLP zeker ook helpen.

 • Uit evaluaties, 2013

  Ik ben zo geinspireerd geraakt en vertel altijd waar ik NLP gedaan heb en raad het ook mensen aan... (heb al minstens 1 persoon aangeleverd, en verwacht binnenkort nog 2 personen te kunnen motiveren!)

X